همکاری فیسبوک و گوگل برای اتصال آمریکای شمالی به جنوب شرق آسیا با کابل زیردریایی

فیسبوک از برنامه‌ریزی برای استقرار دو کابل زیردریایی با همکاری گوگل و شرکت‌های مخابراتی منطقه‌ای خبر داده که سنگاپور، اندونزی و آمریکای شمالی را به یکدیگر متصل می‌کنند. این کابل‌ها ظرفیت ارتباط اینترنتی میان این مناطق را افزایش می‌دهد.

معاون فیسبوک در بخش سرمایه‌گذاری شبکه، «کوین سالوادوری» اعلام کرده که چنین کابل‌های موجب افزایش ظرفیت زیردریایی در ترنس-پسیفیک (اقیانوس آرام) می‌شود:

«Echo و Bitfrost، اولین کابل‌هایی خواهند بود که از مسیر جدیدی در دریای جاوه عبور می‌کنند. این کابل‌ها ظرفیت زیردریایی کلی ترنس-پسیفیک را ۷۰ درصد افزایش می‌دهند.»

سالوادوری میزان سرمایه‌گذاری در این پروژه‌ها را اعلام نکرده اما به این موضوع اشاره داشته که یک سرمایه‌گذاری مهم در جنوب شرق آسیا برای فیسبوک محسوب می‌شود.

به گفته سالوادوری، این کابل‌ها برای اولین بار بطور مستقیم آمریکای شمالی را به تعدادی از بخش‌های اصلی اندونزی متصل می‌کنند و ارتباطات در این کشور را تقویت خواهند کرد.

کابل Echo با همکاری شرکت گوگل و یک کمپانی مخابراتی اندونزی به نام «XL Axiata» ساخته می‌شود و انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۳ تکمیل شود.

 

همکاری فیسبوک و گوگل برای اتصال آمریکای شمالی به جنوب شرق آسیا با کابل زیردریایی

کابل دوم به نام Bitfrost، با همکاری یکی از زیرمجموعه‌های شرکت اندونزی «Telkom» به نام «Telin» و شرکت خوشه‌ای سنگاپوری «Keppel» ساخته می‌شود و این پروژه هم تا سال ۲۰۲۴ کامل خواهد شد.

این دو کابل که به تایید رگولاتوری نیاز دارند، در راستای سرمایه‌گذاری‌های قبلی فیسبوک در اندونزی برای بهبود ارتباطات قرار می‌گیرد. اندونزی یکی از بزرگترین بازارهای این شبکه اجتماعی محسوب می‌شود.

نزدیک به ۷۳ درصد از جمعیت ۲۷۰ میلیونی اندونزی به اینترنت دسترسی دارند و آنلاین هستند که اکثر آن‌ها برای دسترسی به وب از دیتای موبایل استفاده می‌کنند. در حقیقت کمتر از ۱۰ درصد آن‌ها از ارتباط باندپهن استفاده می‌کنند.

فیسبوک سال گذشته میلادی از استقرار سه هزار کیلومتر کابل فیبر نوری در ۲۰ شهر اندونزی خبر داد که البته در گذشته قراردادی برای توسعه هات‌اسپات وای فای عمومی هم امضا کرده است.

برای خرید دوربین مداربسته و دزدگیر اینجا کلیک نمایید.

اشتراک گذاری